www.finezine.se © 2007                    

 

Redaktionen- original since 1978...


Att Malin och Anna känt varann sen de var små, är en viktig del i  historien om hur Finezine kom till. Man kan ju konstatera att lika tänkande underlättar samarbetet. Det finns dock en del olikheter hos ursprungsredaktionen, och det har gett en stor bredd inom musikinriktningen hos Finezine. Det har också funnits stunder då utomstående människor har medverkat till Finezines tryckta material. Vi listar dessa här nedan, och tackar allra hjärtligast. Vi hade aldrig klarat det utan er! <3

Så här har det sagts om varför Finezine finns:

"Att vi gjorde en tidning  kan vi faktiskt skylla på att ingen annan gjorde det. Men också för att vi ska få utlopp för våra egoistiska exhibitionistfasoner… Snälla som vi är så tvingar vi ingen att läsa våra ego- tidningar, eller ens betala för dem. Så om du läser det här och inte tycker om det, får du skylla dig själv!

 

Kos och klem,

 

Anna & Malin.

 

P.S. Kom i håg: Vi är era idoler! D.S"

 

TACK till våra medarbetare:

 

Lisa Mörtberg, som var den tredje redaktionsmedlemmen. Lisa bidrog stort till ett antal nummer av FZ, med allt från intervjuer till foton och  artiklar i hur man lär sig jonglera med shetlandsponnyer eller finlandsfärjor.

 

Kickan Almqvist, hjälpte oss med en del intervjuer och annat smått och gott.

 

Maria Hallqvist, Malin och Annas stand- in och stand- by, alltid redo. Har aldrig lämnat oss i sticket.

 

Elling Hallqvist, JBE Elektriska AB. En gentleman som stått till tjänst med kopiering och diverse elinstallationer. Rekommenderas!'

 

Karl Liljeberg,  Kalle Pain, Ume- Kalle - har gett oss mat, husrum, recensioner och intervjumaterial. Dessutom ger han oss sällskap varje år på kalaset! Gjorde en gång fanzinet Painkiller.

 

Tuben Persson, har gjort en del grejer till FZ och honom hittar ni numera på bla. rockfoto.se

 

Henrik Perälä, som både klippt och klistrat och varit roddare på alla möjliga vis. Numera även sambo till 50% av oss och vi får fortfarande tex. bilder och annat skoj att förfoga över.

 

 

Flera medarbetare genom åren kommer snart!

 

 

 

Finezine red

Bildgalleri »
Här kan du kolla in hur det ser ut en normal arbetsdag hos den hårt jobbande redaktionen...Och annat!

 

 

Om Anna»

Om Malin»